Kuchařka české a moravské vesnice : Strážnicko, Podchlumí, Poorlicko /
Kuchyně našich předků v oblasti Podkrkonoší (Podchlumí) a Poorlicka nabízí netušené množství dnes již možná zapomenutých a neznámých receptů. Pokrmy bývaly jednodušší a jednotvárnější. O tom, co se bude v chalupách vařit, rozhodovalo především roční období. Nejvíce se v podhorských oblastech vařily...
Další autoři: | Hrdoušek, Vít, 1972-, Petyniak, Otmar, 1967- |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
[Česko] :
Nad Orlicí :
2011
|
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Svídnice
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
460860000018 | 1006 MDT: 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
N | Naučná literatura | Dostupné |